top_image
Author Message

<  Forest Problems and Bugs  ~  My deer was supposed to grow up today!

wildlifehays
Posted: Fri Aug 08, 2008 2:59 am Reply with quote
Joined: 07 Jul 2008 Posts: 33
I got on after the the time I logged my deer in. It showed it wasn't connected and so I connected it. It didn't give me the opption of logging in my account but it said there were 30 players. I was a stag, but no pictogram.
View user's profile Send private message
video-massacre
Posted: Fri Aug 08, 2008 3:53 am Reply with quote
Joined: 06 Nov 2007 Posts: 181 Location: RVA
I believe the server is down, so you may have to play on the backup server.
View user's profile Send private message Visit poster's website
Michael
Posted: Fri Aug 08, 2008 10:07 am Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
The server is back up. Everything should be back to normal now.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wildlifehays
Posted: Fri Aug 08, 2008 2:34 pm Reply with quote
Joined: 07 Jul 2008 Posts: 33
It works now! Thanks a ton!
View user's profile Send private message
floarif
Posted: Sat Dec 27, 2008 3:58 pm Reply with quote
Joined: 27 Dec 2008 Posts: 4
I have been searching all around the forum and I found the problem I have.

I connected two days ago and the game was running perfectly, and now have this problem. I get red square and no log in option. It says there's 30 players log in. I can see my avatar, but there's no people around me and I have no pictogram. I have the version 3.21 of the game.

Can some one help me?
View user's profile Send private message
Sarah
Posted: Sat Dec 27, 2008 10:19 pm Reply with quote
Joined: 12 Aug 2007 Posts: 1135 Location: Standing amidst the glowing fireflies in the dim twilight.
You're not connected. Obviously you need Internet connection for that, and I'm assuming you do. Open up the Endless Forest, press the green dot in the bottom left-hand corner, click "Network", then press "Connect". Then the log-in bars should come up. The reason there are no deer around you is because you're not connected.
View user's profile Send private message
floarif
Posted: Sat Dec 27, 2008 11:36 pm Reply with quote
Joined: 27 Dec 2008 Posts: 4
I know I'm not connected! When I'm trying to connect, I have an ERROR message. And it says that there are 30 people connected when I see nobody.
View user's profile Send private message
Grasswhistle
Posted: Sun Dec 28, 2008 6:56 am Reply with quote
Joined: 07 Feb 2008 Posts: 490
Just remember the dot isn't always green.

Chances are, the server is on the fritz again, or your internet connection isn't strong enough to connect to the servers.
View user's profile Send private message
Sarah
Posted: Mon Dec 29, 2008 7:42 am Reply with quote
Joined: 12 Aug 2007 Posts: 1135 Location: Standing amidst the glowing fireflies in the dim twilight.
I seriously think it's your Internet connection. See if you can get that fixed.
View user's profile Send private message
floarif
Posted: Mon Dec 29, 2008 4:51 pm Reply with quote
Joined: 27 Dec 2008 Posts: 4
I could play perfectly 1 week ago.
View user's profile Send private message
Wildbluesun
Posted: Mon Dec 29, 2008 7:34 pm Reply with quote
Joined: 12 Dec 2006 Posts: 4266 Location: London, Land of Tea and Top Hats
Err, just check that nothing's changed? ^^"
View user's profile Send private message Send e-mail
Kiba
Posted: Wed Jan 07, 2009 6:06 pm Reply with quote
Joined: 07 Jan 2009 Posts: 14
i get the Error message as well but my connection is perfect.
is the server offline or somthing?
View user's profile Send private message
Sarah
Posted: Thu Jan 08, 2009 3:35 am Reply with quote
Joined: 12 Aug 2007 Posts: 1135 Location: Standing amidst the glowing fireflies in the dim twilight.
Everyone's having trouble connecting right now. Smile The server will fix itself or Michael and Auriea will.
View user's profile Send private message
Scape
Posted: Thu Jan 08, 2009 3:47 am Reply with quote
Joined: 15 Feb 2008 Posts: 4154 Location: Sleeping Amongst the Dragonflies
Think they fixed it, cuz it's connecting fine for everyone.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Kallie
Posted: Wed Jan 14, 2009 9:33 pm Reply with quote
Joined: 18 Dec 2008 Posts: 112
Ok so now I have a question about my deer. It was supposed to grow up yesterday, but it didn't. Now today, it's still a fawn... it took me awhile to log in, but when I did I was a fawn again. Is this normal, or do I have to change something to show my deer as a stag?
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum