top_image
Author Message

<  Endless Forest News  ~  Please test the new community site

Jen
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:34 am Reply with quote
Joined: 05 Mar 2007 Posts: 3304 Location: Canada
I think what she means is on the player map the time is displayed differently.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ghost
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:44 am Reply with quote
Joined: 13 Oct 2007 Posts: 1915 Location: Lost in my own delusions.
Ahhh! Okay. Read that wrong.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Vulture
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:30 pm Reply with quote
Joined: 26 Oct 2007 Posts: 211 Location: Candy Mountain...
Jen wrote:
I think what she means is on the player map the time is displayed differently.


She!? Did you just call Vulture a she Twisted Evil ?! Vulture's a boy but his "Controller" is a she x3
View user's profile Send private message
Jen
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:31 pm Reply with quote
Joined: 05 Mar 2007 Posts: 3304 Location: Canada
I meant the controller.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
TwoEars
Posted: Mon Jan 21, 2008 2:06 am Reply with quote
Joined: 03 Jul 2007 Posts: 2398 Location: Down by the Bay.
Wow... I'm rather behind on this aren't I?


Ok... well I tried to log in as OneDeer which is the log-in name I use in the forest but it didn't work! D:

-Edit:- I simply returned to the front page and tryed again. And it worked. And I'm 99% sure that I didn't make a typo the first time.... I dunno.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Xylophagous
Posted: Mon Jan 21, 2008 2:10 am Reply with quote
Joined: 05 Nov 2007 Posts: 790 Location: Cardboard Box Castle
Hahaha that happened to me, I tried about 5 times, tried messing with capitals and all, then complained here, went back and it logged me in xD I think it just goes a bit wacky sometimes.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Liëka
Posted: Sat Feb 09, 2008 5:00 pm Reply with quote
Joined: 15 Nov 2007 Posts: 3799
I've been trying to login for several weeks... it wont let me! I requested a new password, just in case, and it would'nt recognise my email...
Help! I want in!
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sluggs
Posted: Sat Feb 09, 2008 6:19 pm Reply with quote
Joined: 02 Dec 2007 Posts: 1639 Location: United Kingdom
I've recently found this community site and I enjoy reading all the Diaries, and that live map is a great feature! Wink Even though it can be used to spy on us all! Laughing
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
QuadRaptor
Posted: Sun Feb 10, 2008 4:38 am Reply with quote
Joined: 25 Oct 2007 Posts: 1190 Location: Alabama, USA
I noticed this problem too about logging in.

There is no "change password" option under Account Settings.

Not sure what's going on here.
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
Xylophagous
Posted: Sun Feb 10, 2008 5:37 am Reply with quote
Joined: 05 Nov 2007 Posts: 790 Location: Cardboard Box Castle
Make sure your usernames are EXACTLY how you registered as in Caps or no caps.
Like I cant log in as xylophagous I need to log in as Xylophagous and its your TEF log in not the forum log in. Just so you know. And even then sometimes you have to try it a few times xD
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Liëka
Posted: Mon Feb 11, 2008 5:24 pm Reply with quote
Joined: 15 Nov 2007 Posts: 3799
Xylophagous wrote:
... and its your TEF log in not the forum log in.


... that would be it. Laughing
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
StarwingDunedance
Posted: Wed Apr 16, 2008 2:47 am Reply with quote
Joined: 14 Apr 2008 Posts: 8
Hey, has anyone else had any problems with uploading user icons on the community site? I've tried saving the image in different formats. Yes, it's 100x100 pixels. And it's below 50 KB. But I keep getting this message:

http://i119.photobucket.com/albums/o154/sanguinaryheart/other/qua.jpg
View user's profile Send private message Visit poster's website
Adagio
Posted: Wed Apr 16, 2008 9:04 am Reply with quote
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 1148
StarwingDunedance wrote:
Hey, has anyone else had any problems with uploading user icons on the community site? I've tried saving the image in different formats. Yes, it's 100x100 pixels. And it's below 50 KB. But I keep getting this message:

http://i119.photobucket.com/albums/o154/sanguinaryheart/other/qua.jpg


Same here, and it's driving me nuts! Does anyone know why it's doing that?
View user's profile Send private message
Michael
Posted: Wed Apr 16, 2008 10:05 am Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
Thank you for bringing this to our attention. This is probably caused by the recent "upgrade" of our web server. We're looking into it.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 6 of 6
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum