top_image
Author Message

<  Endless Forest News  ~  Please test version 3.4 beta 6

ChickenWhite
Posted: Sat Jul 24, 2010 1:35 pm Reply with quote
Joined: 20 Jul 2010 Posts: 5 Location: In my own mind.
The forest won't run!
Okay, I double-click the forest in an attempt to make it run, instead I only see my desktop and the tEF-icon down in the process line, as if the game was actually running. Soon I hear the sounds of the forest, but still no visuals. And no matter what I do, this problem ain't getting better; I've tried practically everything. So I was wondering, is ToT maybe messing with the game at the moment? 'Cause that might explain something... I mean, last time I was able to get in (some half hour ago) it was raining.

---edit---
Fixed it, it seems the beta doens't like it when you run it in a window TwT;;
View user's profile Send private message
TeganAndTiger
Posted: Sun Jul 25, 2010 12:29 am Reply with quote
Joined: 22 Dec 2009 Posts: 8 Location: Scotland
I've found over the past two days the forest hasn't been connecting for me in beta. The icon goes to orange and I can log in but no deer appear and no pictos show round the edge.
I uninstalled the beta version and tried with the 3.1v and I can connect and see deer/pictos correctly now.
View user's profile Send private message
Fiddlesticks
Posted: Mon Jul 26, 2010 8:45 pm Reply with quote
Joined: 26 Jul 2010 Posts: 288 Location: Russia. Russia. Error.
Same happens to me, AND it takes over ten minutes to connect and get my game going. I am going to give up TEF for a while, because no one seems to think I am remarkable in any way. You people could at least PRETEND to care. -_-'
View user's profile Send private message
Michael
Posted: Tue Jul 27, 2010 11:06 pm Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
Verycrazygirl wrote:
Seems to be automatically saving the set that deer was last wearing when you swap accounts/ log out. Is this normal? O:


Yes. That's a new feature: sets are saved on the server and linked to the deer name.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Michael
Posted: Tue Jul 27, 2010 11:08 pm Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
ChickenWhite wrote:
The forest won't run!
it seems the beta doens't like it when you run it in a window TwT;;


I run it in a window all the time (on Windows 7).
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Fiddlesticks
Posted: Wed Jul 28, 2010 2:13 am Reply with quote
Joined: 26 Jul 2010 Posts: 288 Location: Russia. Russia. Error.
Michael wrote:
ChickenWhite wrote:
The forest won't run!
it seems the beta doens't like it when you run it in a window TwT;;


I run it in a window all the time (on Windows 7).


Me too. It works just fine. Windows Vista HP. Smile (I think. x3)
View user's profile Send private message
Seed
Posted: Wed Jul 28, 2010 1:32 pm Reply with quote
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 502 Location: In UR Brainz, bee'n a deerz
I only run it in a window (Vista)
View user's profile Send private message
Fiddlesticks
Posted: Thu Jul 29, 2010 5:43 am Reply with quote
Joined: 26 Jul 2010 Posts: 288 Location: Russia. Russia. Error.
What bugs me a LOTTTT is the fact that I can't can't use all my emotions. >> I have re-installed (Cleanly) And nothing worked. Can anyone help me?
View user's profile Send private message
Michael
Posted: Mon Aug 02, 2010 3:35 pm Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
Fiddlesticks wrote:
What bugs me a LOTTTT is the fact that I can't can't use all my emotions. >> I have re-installed (Cleanly) And nothing worked. Can anyone help me?


Please explain.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Onyxsoulclaw
Posted: Tue Aug 03, 2010 8:25 pm Reply with quote
Joined: 29 Jan 2009 Posts: 64 Location: England
Hi I'm testing on windows XP. So far im playing on high quality with all detail levals up. Im on orange conection. (as machine not yet fully conected after 15 mins) Hub clear. My only thing so far is the deers pelt does not look as smooth as before. On the shoulder the brown moves when you run making the shoulder and chest flicker with brown and white. I would take a ss but cant due to pc problems. Not sure is this is normal?? other wise running smooth, short cuts work, all emotions work. music a little long, (3 second) backwards walk ok.

Glowing light is not showing on direct contact with some deer. Is taking several seconds to appear.

When deer turns head half neck vanaishs. Looking from side at deer washing.

Also Even though I Deleted the game and reinstalled it. It wont hold my spell data. I have tried 4 times any ideas what im doing wrong??


Last edited by Onyxsoulclaw on Wed Aug 04, 2010 6:56 pm; edited 1 time in total
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Onyxsoulclaw
Posted: Tue Aug 03, 2010 8:44 pm Reply with quote
Joined: 29 Jan 2009 Posts: 64 Location: England
Michael wrote:
Verycrazygirl wrote:
Seems to be automatically saving the set that deer was last wearing when you swap accounts/ log out. Is this normal? O:


Yes. That's a new feature: sets are saved on the server and linked to the deer name.


How will those with saved spell data be able to access it . I loaded my normal sets but they dont show only what was last cast shows. Or do we have to start from fresh.. Im confussed.... (dont take much with me)
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Fiddlesticks
Posted: Wed Aug 04, 2010 2:22 am Reply with quote
Joined: 26 Jul 2010 Posts: 288 Location: Russia. Russia. Error.
You have to start fresh. the SD will not load, because it's a new version.


Micheal: I cannot see all the deer emotes when I click on the main icons, since I have installed the beta. I have put the button size to tiny, and small (I was at medium) but nothing has worked.
View user's profile Send private message
Michael
Posted: Mon Aug 16, 2010 9:48 am Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
Fiddlesticks wrote:
Micheal: I cannot see all the deer emotes when I click on the main icons, since I have installed the beta. I have put the button size to tiny, and small (I was at medium) but nothing has worked.


Can you post a screenshot of what you do see?
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Fiddlesticks
Posted: Mon Aug 16, 2010 4:57 pm Reply with quote
Joined: 26 Jul 2010 Posts: 288 Location: Russia. Russia. Error.
Well, no. As of last night, TEF has barley worked, and almost crashed my computer. But, in another topic (The most recent one) You can see my issues. Nothing is working, and I am at my wit's end here.
View user's profile Send private message
kasiawar98
Posted: Sat Jan 29, 2011 6:39 pm Reply with quote
Joined: 23 Nov 2010 Posts: 243 Location: Mazowieckie
Arrow Whether that's true. that as in a latest version is being played (I am playing 3.4 now) will delete it oneself all masks...? It is possible for it to avoid? Shocked Embarassed Question
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum